Paslaugos

 

Aptartas Elektroninės asmens bylos modulis

2018-05-07

Valstybės tarnybos departamente gegužės 4 d. vyko susitikimas su personalo administravimo specialistais, kurių įstaigose naudojamas Valstybės tarnybos valdymo informacinės sistemos (VATIS) Elektroninės asmens bylos modulis.

Departamento atstovai pristatė šio modulio galimybes, naudą, o personalo administravimo specialistai dalijosi savo patirtimi, uždavė rūpimus klausimus, teikė pasiūlymus, ką būtų galima patobulinti.

VATIS Elektroninės asmens bylos modulio tikslas – sumažinti įstaigose popierinių dokumentų apimtis, taip pat taupyti personalo specialistų, valstybės tarnautojų bei darbuotojų laiką.

Modulis padeda išvengti pakartotinio tos pačios informacijos teikimo valstybės tarnautojui ar darbuotojui pradedant eiti pareigas kitoje įstaigoje – įstaiga gali naudoti jau sukauptą Elektroninės asmens bylos modulyje informaciją apie asmenį, mato tarnautojų ir darbuotojų dokumentų elektronines kopijas. Taip pat personalo specialistai gali rengti personalo tvarkymo dokumentus naudodami modulyje esančius daugiau kaip 70 dokumentų šablonų, į kuriuos automatiškai įkeliama tarnautojo ar darbuotojo informacija, esanti Valstybės tarnautojų registre ir VATIS.

Dar nenaudojate Elektroninės asmens bylos modulio?
Kviečiame išbandyti! Mielai pakonsultuosime (8 5) 205 4880.