Paslaugos

 

Kviečiame į konsultacijas valstybės tarnybos klausimais

2021-03-23

Valstybės tarnybos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos kovo mėn. vykdė valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų apklausą dėl joms aktualiausių valstybės tarnybos sričių klausimų. Kaip aktualiausios temos įvardintos valstybės tarnautojų pareigybių aprašymų rengimas, tarnybinės veiklos vertinimas ir socialinių garantijos. Šioms temoms skirta artimiausia nuotolinė metodinė konsultacija, kuri vyks 2021 m. kovo 31 d. 13.30 val. naudojant vaizdo konferencijų ir pokalbių platformą „Microsoft Teams“. Prisijungimo nuorodą atsiųsime užsiregistravusių dalyvių el. paštu.

Kviečiame į konsultaciją registruotis 1–2 valstybės ir savivaldybių įstaigų atstovus Valstybės tarnybos portale užpildant registracijos formą skiltyje „Apklausos“, pasirinkus „Valstybės tarnybos departamento 2021 m. kovo 31 d. metodinė konsultacija“. Registracija bus baigta užregistravus 70 dalyvių.

Registracijos formoje galite užduoti Jums rūpimus klausimus.

SVARBU: Konsultacijos metu nebus pristatomas Valstybės tarnybos valdymo sistemos (VATIS) pareigybių aprašymų ir tarnybinės veiklos vertinimo moduliai ir nebus aptariami su tuo susiję klausimai. Jei turite klausimų dėl VATIS, kreipkitės į Informatikos ir ryšių departamentą prie Vidaus reikalų ministerijos el. paštu ittpagalba@vrm.lt.

Tai pirmoji iš šiais metais Valstybės tarnybos departamento numatomų konsultacijų įstaigoms aktualiausiais valstybės tarnybos klausimais. Konsultacijos bus kartojamos, tad nespėję užsiregistruoti galės dalyvauti vėlesnėje konsultacijoje. Prašome sekti informaciją Valstybės tarnybos departamento svetainėje.