Paslaugos

 

Valstybės tarnybos departamentas kviečia įstaigas dalytis gerąja patirtimi

2017-06-23

Valstybės tarnybos departamentas sveikina visus valstybės tarnautojus su profesine švente – Tarptautine valstybės tarnautojo diena, kuri minima birželio 23-iąją, ir kviečia įstaigas prisijungti prie projekto „Mokomės vieni iš kitų“.

Valstybės tarnyboje sukaupta daug naudingų žinių, įgūdžių, įvairiose srityse įdiegta nemažai pažangių naujovių, dirba daug patyrusių ir savo sritį puikiai išmanančių profesionalų. Deja, dažnai apie tai nieko nežino ne tik visuomenė, bet ir kitos įstaigos, o valstybės tarnautojų žinios, patirtis tarnauja tik vienai įstaigai, nors galėtų nešti naudą daugeliui.

Minėdamas Tarptautinę valstybės tarnautojo dieną, Valstybės tarnybos departamentas inicijuoja projektą „Mokomės vieni iš kitų“ ir ragina įstaigas tarpusavyje ir su visuomene dalytis savo gerąja patirtimi: pristatyti įgyvendintus projektus, įdiegtas naujoves, atliktus tyrimus, sukurtas informacines sistemas ir kt.

Departamentas įsipareigoja pagelbėti organizuojant seminarus, susitikimus, pristatant sėkmės istorijas tarnautojams skirtame žurnale „Valstybės tarnybos aktualijos“, spaudoje, per Valstybės tarnybos informacinę sistemą ir kt.

Vėliau įstaigų gerąją patirtį ketinama skelbti šiuo metu Valstybės tarnybos departamento kuriamoje valstybės tarnautojų nuotolinio mokymo platformoje, kuri sudarys galimybę visos Lietuvos valstybės tarnautojams mokytis nuotoliniu būdu.

Jei norime, kad valstybės tarnyba taptų efektyvesnė, modernesnė, veržlesnė, jei norime į ją pritraukti kūrybingus, motyvuotus žmones, negalime užsidaryti ir „virti savo sultyse“. Esame tikri, kad kiekviena įstaiga turi kuo pasidalyti su kitomis, turi ko pamokyti kolegas. Tad kviečiame prisijungti prie projekto!

Numatoma projekto trukmė – 1 metai.
Norite pristatyti savo idėjas ar laimėjimus kolegoms? Rašykite info@vtd.lt.