Paslaugos

 

Valstybės tarnybos departamente įvyko pokalbis dėl bendradarbiavimo su Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetu

2020-05-18

Gegužės 14 d. Valstybės tarnybos departamente prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos (toliau – Valstybės tarnybos departamentas) įvyko nuotolinis pokalbis su Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto administracija. Pokalbyje dalyvavo Valstybės tarnybos departamento direktorius Gediminas Miškinis, Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto dekanė prof. Aida Mačerinskienė, studijų prodekanė doc. dr. Roma Adomaitienė, Partnerystės ir projektų prodekanas dr. Gediminas Rumšas, Valstybės ekonominės politikos magistro studijų programos komiteto pirmininkė doc. dr. Laima Urbšienė.

Pokalbio metu aptarti klausimai, susiję su galimų bakalauro ir magistro darbų valstybės tarnybos tema pateikimu, studentų praktikomis, savanoryste viešajame sektoriuje ir kitų bendrų projektų inicijavimu. Planuojama organizuoti nuotolinius pokalbius ir su kitų universitetų vadovybėmis dėl galimo bendradarbiavimo.