Paslaugos

 

Kviečiame įvertinti Atvirų valstybės tarnybos duomenų portalą

2017-12-19

Valstybės tarnybos departamentas kviečia įvertinti Atvirų valstybės tarnybos duomenų portalą. Siekiame, kad mūsų teikiami duomenys apie valstybės tarnybą būtų naudingi, lengvai suprantami, todėl Jūsų nuomonė mums labai svarbi tobulinant portalą!

Atvirų valstybės tarnybos duomenų portalas veikia nuo 2015 m. Čia pateikiami statistiniai duomenys apie valstybės ir savivaldybių institucijas ir įstaigas, jų pareigybes, dirbančiuosius. Atskirai išskirta atrankų į valstybės tarnautojų pareigas, laisvų pareigybių statistika.

Portalo tikslas – kad publikuojami duomenys būtų naudingi, aktualūs priimant politinius ir valstybės tarnybos valdymo sprendimus, informuojant visuomenę, atliekant žiniasklaidos tyrimus, rengiant mokslinius ir studentų tiriamuosius darbus ir kt.

Siekiame Valstybės tarnautojų registre ir Valstybės tarnybos valdymo informacinėje sistemoje kaupiamus duomenis panaudoti racionaliai, informaciją pateikti įvairiais pjūviais, paprastomis, aiškiomis diagramomis bei interaktyviomis ataskaitomis. Skaičiai atnaujinami nuolat, taigi atspindi realią situaciją ir yra patikimi.

Apklausa siekiame išaiškinti, ar Atvirų valstybės tarnybos duomenų portalas atitinka jam keliamus tikslus ir siekius, nepažeidžiant Asmens duomenų apsaugos įstatymo nuostatų.

Maloniai prašome užpildyti apklausos anketą!

Dėkojame už skirtą laiką!