Paslaugos

 

Sveikatos apsaugos ministerijoje susitikimas su pretendentais į valstybės tarnybos konkursus

2019-06-18

Birželio 14 dieną Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijoje vyko susitikimas, kuriame išsamiau pristatytos dvi Visuomenės sveikatos departamento Psichikos sveikatos skyriaus vyriausiųjų specialistų pareigybės. Susitikime dalyvavo Sveikatos apsaugos ministerijos Visuomenės sveikatos departamento direktorius Audrius Ščeponavičius, Psichikos sveikatos skyriaus vedėjas Ignas Rubikas, Valstybės tarnybos departamento Visuomenės informavimo specialistas Audrius Dabrovolskas ir pretendentai į konkursus.

Konkursai į Visuomenės sveikatos departamento Psichikos sveikatos skyriaus vyriausiųjų specialistų pareigas paskelbti birželio 5 dieną. Birželio 7 dieną Facebook socialiniame tinkle paskelbta apklausa. Vėliau buvo susisiekta su užpildžiusiais apklausą informuojant apie susitikimą Sveikatos apsaugos ministerijoje.

Valstybės tarnybos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos skatina ir kitas įstaigas pasiremti šia praktika, kuri naudinga siekiant informuoti visuomenę apie vykstančius konkursus ir taip pritraukti daugiau pretendentų į juos.