Paslaugos

 

VTD bendrųjų gebėjimų testų nepardavinėja!

2017-03-30

Valstybės tarnybos departamentui 2013-aisiais pradėjus testuoti pretendentų į valstybės tarnybą bendruosius mąstymo gebėjimus ir bendrąsias kompetencijas, atsirado keletas interneto svetainių, kuriose siūloma įsigyti užduočių, iš kurių neva sudaromas Valstybės tarnybos departamento bendrųjų gebėjimų testas.

Atkreipiame dėmesį, kad šios svetainės nepriklauso Valstybės tarnybos departamentui ir departamentas nėra atsakingas už jose parduodamų užduočių kokybę.

Visiškai nemokamai bandomąjį bendrųjų gebėjimų testą, sudarytą ir panašių užduočių kaip ir tikrasis testas, galite išspręsti Atrankos į valstybės tarnybą modulio savitarnos svetainėje. Šis testas skirtas susipažinti su būsimo testo aplinka, užduočių sudarymo principais. Taip pat keletą pavyzdinių užduočių galite rasti Valstybės tarnybos portale.

Departamento specialistų nuomone, pasirengti bendrųjų gebėjimų testui galima nemokamai – internete, bibliotekose yra nemažai literatūros, kuri supažindina su bendrųjų mąstymo gebėjimų tikrinimo principais.

Daugiau apie atranką į valstybės tarnybą skaitykite čia.