Paslaugos
Skelbimo nr.: | 56171 | ||||
---|---|---|---|---|---|
Skelbimo data: | 2023-05-24 | ||||
Skelbimas galioja iki: | 2023-06-07 | ||||
Konkursą inicijuojanti įstaiga: | Nacionalinis maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutas | ||||
Konkursą organizuojanti įstaiga: | Viešojo valdymo agentūra | ||||
Pareigos: | Maisto rizikos vertinimo skyriaus patarėjas (karjeros valstybės tarnautojas) | ||||
Pareiginės algos koeficientas: | 11.50 | ||||
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: | 2,139.00 | ||||
Darbo vieta (miestas): | Vilnius | ||||
Informacija apie įstaigą: | Darbo vieta: J. Kairiūkščio g. 10, 08409 Vilnius. 40 val. darbo savaitė. Kontaktai: Maisto rizikos vertinimo skyriaus vedėja Aušra Išarienė Telefono numeris +370 5 278 0496 E. pašto adresas ausra.isariene@nmvrvi.lt |
||||
Pareigybės aprašymas: | |||||
I SKYRIUS
PAREIGYBĖS CHARAKTERISTIKA
1. Pareigybės lygmuo – VIII pareigybės lygmuo.
2. Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus skyriaus vedėjui.
II SKYRIUS
VEIKLOS SRITIS
3. Pagrindinė veiklos sritis:
3.1. veiklos planavimas.
4. Papildoma (-os) veiklos sritis (-ys):
4.1.
sprendimų įgyvendinimas;
4.2.
stebėsena ir analizė.
III SKYRIUS
PAREIGYBĖS SPECIALIZACIJA
5. Pagrindinės veiklos srities specializacija:
5.1. Maisto rizikos vertinimas ir kokybės vadyba..
6. Papildomos (-ų) veiklos srities (-čių) specializacija:
6.1.
Maisto rizikos vertinimas ir kokybės vadyba.;
6.2.
Maisto rizikos vertinimas ir kokybės vadyba.
IV SKYRIUS
FUNKCIJOS
7. Apdoroja su veiklos planavimu susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja su veiklos planavimu susijusios informacijos apdorojimą.
8. Rengia ir teikia pasiūlymus su veiklos planavimu susijusiais klausimais.
9. Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
10. Rengia ir teikia pasiūlymus su sprendimų įgyvendinimu susijusiais klausimais.
11. Apdoroja su sprendimų įgyvendinimu susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja su sprendimų įgyvendinimu susijusios informacijos apdorojimą.
12. Apdoroja su stebėsena ir (ar) analize susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja susijusios informacijos apdorojimą.
13. Rengia ataskaitas, išvadas ir kitus dokumentus arba prireikus koordinuoja ataskaitų, išvadų ir kitų dokumentų rengimą.
14. Rengia ir teikia pasiūlymus su stebėsena ir (ar) analize susijusiais klausimais.
15. Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
16. Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
17. Rengia rizikos vertinimo metodikas, pasiūlymus dėl maisto, geriamojo vandens saugos ir kokybės valstybinės kontrolės ir stebėsenos programų, kontrolės planų gerinimo..
18. Atlieka cheminės, mikrobiologinės, radiologinės maisto produktuose rizikos vertinimą, cheminių medžiagų maisto produktuose poveikio sveikatai vertinimą..
19. Analizuoja, vertina maisto produktų ir jų žaliavų laboratorinius tyrimų duomenis ir teikia jų vertinimo išvadas bei nuomones ir aiškinimus, rekomendacijas dėl rizikos vertinimo maisto srityje valdymo..
20. Analizuoja mokslinių tiriamųjų darbų maisto saugos ir mitybos srityje duomenis bei kitą maisto saugos ir mitybos rizikos vertinimui aktualią informaciją anglų kalba bei rengia ir teikia mokslinę informaciją ir analizę (jei reikia anglų kalba) maisto rizikos vertinimo ir mitybos klausimais..
21. Pavaduoja skyriaus vedėją jam nesant ar pagal kompetenciją kitą įstaigos valstybės tarnautoją..
V SKYRIUS
SPECIALIEJI REIKALAVIMAI
22. Išsilavinimo ir darbo patirties reikalavimai:
22.1.
išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
22.2.
studijų kryptis – visuomenės sveikata (arba);
22.3.
studijų kryptis – maisto technologijos (arba);
22.4.
studijų kryptis – maisto studijos (arba);
arba:
22.5.
išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
22.6.
darbo patirties sritis – maisto saugos ar kokybės srities patirtis;
22.7.
darbo patirtis srityje – 2 metai;
23. Užsienio kalbos mokėjimo reikalavimai:
23.1. kalba - anglų;
23.2. kalbos mokėjimo lygis – B2.
VI SKYRIUS
KOMPETENCIJOS
24. Bendrosios kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
24.1.
vertės visuomenei kūrimas - 4 lygis;
24.2.
organizuotumas - 4 lygis;
24.3.
patikimumas ir atsakingumas - 4 lygis;
24.4.
analizė ir pagrindimas - 5 lygis;
24.5.
komunikacija - 4 lygis.
25. Specifinės kompetencijos ir jų reikalaujami lygiai:
25.1.
informacijos valdymas - 4 lygis.
26. Profesinė kompetencija:
26.1.
veiklos planavimas - 4 lygis.
|
|||||
Dokumentų pateikimo būdas: | Konkursas pasibaigęs, dokumentai nepriimami |
Pareigos: | Atrankų skyriaus Vyriausiasis specialistas |
---|---|
Vardas, Pavardė: | Aistė Viškelytė |
Telefonas: | +37052196820 |
El. paštas: | aiste.viskelyte@vva.gov.lt |
Adresas: | Vilnius, Šventaragio g. 2 |
Nėra diskusijų