Paslaugos
Skelbimo nr.: | 103056 |
---|---|
Skelbimo data: | 2025-03-04 |
Skelbimas galioja iki: | 2025-03-19 (imtinai) |
Konkursą inicijuojanti įstaiga: | Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnyba |
Konkursą organizuojanti įstaiga: | Lietuvos kariuomenės Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnyba |
Pareigos: | Maitinimo organizavimo skyriaus Maisto produktų ir gėrimų technologas |
Pareiginės algos koeficientas: | 1,10 |
Pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) nuo: | 1963,94 |
Darbo vieta (miestas): | Vilnius |
Informacija apie įstaigą: | Pareiginės algos koeficientas nuo 1,1 iki 1,38 nustatomas atsižvelgiant į profesinio darbo patirtį. Išsamesnės informacijos teirautis Personalo ir administravimo skyriaus vyriausiosios specialistės Janinos Kavaliūnaitės tel. +370 5 2113834, el. p. janina.kavaliunaite@mil.lt. |
Pareigybės aprašymas: | |
LOGISTIKOS VALDYBOS ĮGULŲ APTARNAVIMO TARNYBOS ADMINISTRACIJOS MAITINIMO ORGANIZAVIMO SKYRIAUS MAISTO PRODUKTŲ IR GĖRIMŲ TECHNOLOGO PAREIGYBĖS APRAŠYMAS I SKYRIUS PAREIGYBĖ 1. Logistikos valdybos Įgulų aptarnavimo tarnybos (toliau – ĮAT) Administracijos Maitinimo organizavimo skyriaus (toliau – Skyrius) maisto produktų ir gėrimų technologo pareigybė (kodas 214502) yra priskiriama specialistų pareigybių grupei. 2. Pareigybės lygis – A2, pagal Lietuvos kariuomenės (toliau – LK) darbo apmokėjimo sistemą – 5. 3. Pareigybės paskirtis – ĮAT stacionarių valgyklų valgiaraščių sudarymas, receptūrų ir gamybos technologinių procesų standartų nustatymas. 4. Pareigybės pavaldumas – darbuotojas yra tiesiogiai pavaldus Skyriaus vedėjui. II SKYRIUS SPECIALIEJI REIKALAVIMAI ŠIAS PAREIGAS EINANČIAM DARBUOTOJUI 5. Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus: 5.1. turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį maisto technologijų arba viešojo maitinimo krypties išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam lygiaverte aukštojo mokslo kvalifikacija arba aukštąjį koleginį maisto technologijų arba viešojo maitinimo krypties išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam lygiaverte aukštojo mokslo kvalifikacija; 5.2. turėti vienų metų darbo patirtį maitinimo įmonių gamybinėje veikloje; 5.3. būti susipažinusiam su LK struktūra; 5.4. žinoti darbo organizavimo Įgulų aptarnavimo tarnyboje pagrindus ir veiklos kryptis; 5.5. žinoti maitinimo įmonių darbo organizavimo reikalavimus; 5.6. žinoti Europos Sąjungos direktyvas, standartus, HN 15:2005 „Maisto higiena“, HN 119:2002 „Maisto produktų ženklinimas“, HN 132:2013 „Maisto produktų ir maisto ingredientų gamyboje leidžiami vartoti ekstrahentai“ ir Geros higienos praktikos taisykles, reglamentuojančias viešąjį maitinimą; 5.7. žinoti gaminamų patiekalų gamybos technologijas; 5.8. žinoti maisto produktų kokybės vertinimo būdus; 5.9. žinoti prevencinės maisto saugumo užtikrinimo sistemos reikalavimus; 5.10. žinoti dokumentų rengimo ir tvarkymo taisyklių reikalavimus; 5.11. būti išklausiusiam Privalomojo higienos įgūdžių mokymo kursus teisės aktų nustatyta tvarka; 5.12. būti susipažinusiam ir savo veikloje vadovautis Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais, Lietuvos Respublikos krašto apsaugos ministro, Lietuvos kariuomenės vado, Logistikos valdybos vado ir ĮAT vado įsakymais ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais viešąjį maitinimą, įslaptintos informacijos ir asmens duomenų apsaugą, saugos darbe, gaisrinės saugos, vidaus tvarkos taisyklėmis; 5.13. mokėti dirbti kompiuteriu su MS Office programiniu paketu; 5.14. atitikti teisės aktuose nustatytus teisės dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, pažymėta slaptumo žyma RIBOTO NAUDOJIMO, reikalavimus. III SKYRIUS ŠIAS PAREIGAS EINANČIO DARBUOTOJO FUNKCIJOS 6. Šias pareigas einantis darbuotojas vykdo šias funkcijas: 6.1. sudaro ir atnaujina ĮAT stacionarių valgyklų valgiaraščius, parenka ir koreguoja patiekalų asortimentą; 6.2. vertina patiekalų gamybai naudojamų maisto produktų ir gėrimų maistingumo vertę, technologines savybes; 6.3. kuria naujų patiekalų receptūras ir pritaiko gamybai ĮAT stacionariose valgyklose; 6.4. nustato patiekalų gamybai naudojamų maisto produktų ir gamybos procesų standartus; 6.5. analizuoja patiekalų gamybos technologinių procesų ypatumus ir atliekamų technologinių operacijų kokybę; 6.6. dalyvauja atliekant naujų ir gaminamų patiekalų kontrolinius gaminimus, surašant kontrolinio gaminimo aktus; 6.7. rengia patiekalų technologinių aprašymų, sudaro technologinių kortelių projektus, teikia juos tvirtinti Maitinimo organizavimo skyriaus vedėjai; 6.8. kontroliuoja gaminamų patiekalų išeigas, kokybę patikrinimų ĮAT stacionariose valgyklose metu; 6.9. analizuoja technologinių procesų nukrypimus ir jų priežastis patikrinimų ĮAT stacionariose valgyklose metu; 6.10. konsultuoja ĮAT stacionarių valgyklų personalą patiekalų gamybos technologinių procesų, kokybės standartų, taikytinų saugos procedūrų klausimais; 6.11. dalyvauja atliekant Geros higienos praktikos vidaus auditą, planinę ir neplaninę vidinės gamybinės ir prekybinės veiklos kontrolę ĮAT stacionariose valgyklose pagal patvirtintą metinį kontrolės planą; 6.12. pagal kompetenciją vykdo kitus tiesioginio vadovo nenuolatinio pobūdžio pavedimus. ___________________________ |
|
Dokumentų pateikimo būdas: | Konkursas pasibaigęs, dokumentai nepriimami |
Pareigos: | |
---|---|
Vardas, Pavardė: | |
Telefonas: | 85 2785343 |
El. paštas: | iat@mil.lt |
Adresas: | Mindaugo 26, Vilnius LT-03604 |
Nėra diskusijų