Paslaugos

 

Dėl serverių perkėlimo galimi Valstybės tarnautojų registro ir valstybės tarnybos valdymo informacinės sistemos ir savitarnos svetainių trikdžiai

2019-09-16

Valstybės tarnybos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos informuoja, jog šių metų rugsėjo 16 – 18 dienomis vyks Valstybės tarnybos departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos informacinės sistemos serverių perkėlimas į Informatikos ir ryšių departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos infrastruktūrą.

Šiandien dėl serverių perkėlimo nuo 11 iki 14 valandos galimi savitarnos svetainės https://pm.vataras.lt trikdžiai, dėl kurių nebus galima teikti prašymų į Valstybės tarnybos atrankas ir konkursus. Rugsėjo 17 dieną nuo 11 iki 14 valandos galimi savitarnos svetainės www.testavimas.vtd.lt trikdžiai, kurių metu pretendentai negalės teikti prašymų į valstybės tarnybos atrankas bei konkursus. Rugsėjo 18 dieną nuo 11 iki 13 valandos neveiks valstybės tarnautojų registro savitarnos svetainė – www.vataras.lt, todėl nebus galimybės skelbti ir administruoti valstybės tarnybos atrankų ir konkursų.