Paslaugos

 

Dėl Valstybės tarnybos valdymo informacinės sistemos Atrankų ir Prašymų teikimo modulių sutrikimo

2019-02-21

Informuojame, kad 2019 m. vasario 20 d. (nuo 5 val. iki 20 val.) buvo sutrikusi Valstybės tarnybos valdymo informacinės sistemos (toliau – VATIS) Atrankų ir Prašymų teikimo modulių veikla. Šiuo metu trikdžiai pašalinti ir asmenys jau gali naudotis elektroninėmis paslaugomis.

Įvykus gedimui, VATIS elektroninėmis paslaugomis besinaudoję asmenys galėjo susidurti su įvairiais sutrikimais: negalėjo prisijungti prie sistemos, pateikti dokumentų ir kt.

Užtikrinant pretendentų teisę lygiomis sąlygomis stoti į valstybės tarnybą, asmenims, siekiantiems dalyvauti konkursuose, kurių paskutinė dokumentų pateikimo diena buvo vasario 20 d., suteikta galimybė per VATIS dokumentus pateikti iki vasario 22 d. 24 val.

Raginame VATIS vartotojus, kurie 2019 m. vasario 20 d. negalėjo prisijungti prie VATIS ir pateikti dokumentų ar teikė dokumentus, pasitikrinti savo paskyras ir įsitikinti, ar visi dokumentai pasiekė adresatą. Jei nesate tikri, kad Jūsų dokumentai buvo pateikti, prašome juos pateikti pakartotinai.

Kilus klausimų, galima kreiptis tel. (8 5) 271 7255.