Paslaugos

 

Konkursuose į Klaipėdos apskrities valstybinę mokesčių inspekciją 110 pretendentų prašymų

2019-11-15

Nuotolinis konkursas pasitelkiant telekomunikacijų galinius įrenginius į Klaipėdos apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos Kontrolės departamento Juridinių asmenų patikrinimo skyriaus Vyriausiojo specialisto pareigas (3 pareigybės) vyko nuo 9 valandos ryto iki 17 valandos vakaro. Kadangi į konkursą atvyko 27 pretendentai – konkursas buvo vykdomas dviem etapais. Iš pradžių pretendentai turėjo atlikti testą. Antrame etape vyko interviu su pretendentais, kurie geriausiai atliko testą. Po interviu išrinkti trys konkursų nugalėtojai.

Planuojama, jog kitą savaitę Valstybės tarnybos departamente vyks 23 nuotoliniai konkursai ir atrankos, kurie bus organizuojami pasitelkiant telekomunikacijų galinius įrenginius. Tai sudaro trečdalį visų tą savaitę vykstančių konkursų ir atrankų. Apskritai nuotoliniu būdu vykdomi konkursai ir atrankos sudaro daugiau nei 20 procentų visų šiuo metu vykdomų konkursų ir atrankų į valstybės tarnautojų pareigas.

Valstybės tarnybos departamentas siekia, jog įstaigos, kurios teikia prašymus organizuoti konkursus ir atrankas į valstybės tarnautojų pareigas, aktyviai naudotų naujausias skaitmenines technologijas ir suteiktų galimybes pretendentams konkursuose ir atrankose dalyvauti nuotoliniu būdu. Įstaigų, kurios turi techinę įrangą ir gali vykdyti konkursus ir atrankas į valstybės tarnautojų pareigas pasitelkdamos telekomunikacijų galinius įrenginius – pateikiamas čia.