Paslaugos

 

Kviečiame į tarnybinės etikos ir korupcijos prevencijos mokymus

2020-08-03

Valstybės tarnybos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos organizuoja tarnybinės (profesinės) etikos ir korupcijos prevencijos mokymus Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Marijampolės, Tauragės, Telšių ir Panevėžio apskričių valstybės tarnautojams.

Vilniuje, Klaipėdoje, Marijampolėje ir Kaune į mokymus kviečiame šių apskričių valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų valstybės tarnautojus (įstaigų vadovus, karjeros, statutinius, politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojus), dirbančius viešųjų pirkimų, įdarbinimo, ES ir paramos lėšų skirstymo ir naudojimo bei sveikatos apsaugos srityse.

Mokymai Vilniuje vyks 2020 m. rugpjūčio 19, 25 d. ir rugsėjo 2, 9, 17, 21 ir 24 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome ČIA.

Mokymai Klaipėdoje vyks 2020 m. rugpjūčio 20 d., rugsėjo 16, 25 ir 29 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome ČIA.

Mokymai Marijampolėje vyks 2020 m. rugsėjo 23 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome paspaudus šią ČIA.

Mokymai Kaune vyks 2020 m. rugsėjo 3 d. (žr. darbotvarkę), rugsėjo 10 d. (žr. darbotvarkę) ir rugsėjo 22 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome ČIA.

Tauragėje, Telšiuose ir Panevėžyje į mokymus kviečiame šių apskričių valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų valstybės tarnautojus (įstaigų vadovus, karjeros, statutinius, politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojus), vykdančius ūkio subjektų priežiūrą ir kontrolę.

Mokymai Tauragėje vyks 2020 m. rugpjūčio 26 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome ČIA.

Mokymai Telšiuose vyks 2020 m. rugpjūčio 27 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome ČIA.

Mokymai Panevėžyje vyks 2020 m. rugsėjo 4 d. (žr. darbotvarkę). Registruotis prašome ČIA.

Mokymai organizuojami Valstybės tarnybos departamentui prie Vidaus reikalų ministerijos įgyvendinant 2014–2020 metų Europos Sąjungos struktūrinių fondų investicijų veiksmų programos 10 prioriteto „Visuomenės poreikius atitinkantis ir pažangus viešasis valdymas“ 10.1.2-ESFA-V-916 priemonę „Nacionalinių kovos su korupcija priemonių įgyvendinimas“ pagal bendrai Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto ir Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Valstybės tarnautojų mokymai tarnybinės (profesinės) etikos ir korupcijos prevencijos srityse“ Nr. 10.1.2-ESFA-V-916-01-0005, kurio tikslas – stiprinti valstybės tarnautojų, dirbančių jautriose korupcijai srityse, kompetencijas ir didinti jų sąmoningumą bei skatinti geriau suvokti tarnybinės (profesinės) etikos ir korupcijos prevencijos svarbą.