Paslaugos

 

Pretendentų dėmesiui: prašome laikytis apsaugos nuo COVID-19 reikalavimų

2020-09-01

Š. m. rugpjūčio 31 d. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministras – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovas atnaujino valstybės ir savivaldybių institucijų, įstaigų, valstybės ir savivaldybių valdomų įmonių darbo vietoms būtinas sąlygas.

Pagal jas, į Valstybės tarnybos departamento patalpas negali būti įleidžiami asmenys:

  • nedėvintys nosį ir burną dengiančias apsaugos priemonių (veido kaukę, respiratorių ar kt.); šių priemonių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl savo sveikatos būklės jų dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei (tokiu atveju rekomenduojama dėvėti veido skydelį);
  • turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių (pvz., karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.).

Taip pat maloniai prašome laikytis rankų higienos, laikytis saugaus atstumo – bent 1 metro.

Valstybės tarnybos departamentas, rūpindamasis savo darbuotojų ir pretendentų saugumu, nuolat dezinfekuoja paviršius, vėdina patalpas, įrengė atitvarus tarp pretendentų ir komisijų narių, reguliuoja lankytojų srautus, neleidžia dirbti darbuotojams, turintiems ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių, ir taiko kitas saugos priemones.

Saugokime vieni kitus ir būkime sveiki!