Paslaugos

 

Programos „Europanetzwerk Deutsch“ pristatymas Vokietijos Federacinės Respublikos ambasadoje Lietuvoje

2018-06-18

2018 m. birželio 14 d. Valstybės tarnybos departamento atstovas dalyvavo Vokietijos Federacinės Respublikos ambasados Lietuvoje ir Goethe‘s instituto rengtame susitikime su Lietuvos ministerijų personalo administravimo funkcijas atliekančiais darbuotojais.

Susitikime pristatyta „Europanetzwerk Deutsch“ programa, kuri skirta vokiečių kalbos kaip darbinės kalbos Europos Sąjungos (toliau – ES) institucijose ir organizacijose skatinimui.

Minėtoje programoje gali dalyvauti Briuselyje ir Liuksemburge dirbantys ES institucijų pareigūnai bei ES valstybių narių, Norvegijos, Islandijos ir šalių kandidačių ministerijų darbuotojai, kurie yra pasiekę aukštą vokiečių kalbos mokėjimo lygį (B2–C1), kurių atliekamos funkcijos tiesiogiai susijusios su ES ir kurie palaiko darbo ryšius su ES institucijomis.

Išsamesnę informaciją apie kursus, programas galite rasti Goethe‘s instituto internetinėje svetainėje https://www.goethe.de/de/spr/eng/eur.html?wt_sc=europanetzwerk-deutsch.

Valstybės tarnybos departamentas, bendradarbiaudamas su Goethe‘s institutu, organizuoja vokiečių kalbos kursų sklaidą Valstybės tarnybos departamento internetinės svetainės http://www.vtd.lt/ skiltyje -Valstybės tarnautojams-Stažuotės ir kursai.

Informacija apie kursus (pdf1, pdf2).