Paslaugos

 

Suvalkijos jaunimą traukia valstybės tarnyba

2016-08-09

Lietuvos jaunimo darbo rinkos centrai, pristatydami jaunimui karjeros galimybes, į susitikimus su darbo ieškančiu jaunimu kviečia ne tik verslo, bet ir valstybės tarnybos atstovus. Valstybės tarnybos departamentas džiaugiasi turėdamas galimybę tokiuose susitikimuose atstovauti valstybės ir savivaldybių įstaigoms ir pristatyti jas kaip konkurencingą verslui darbdavį.

Rugpjūčio 8 d. Valstybės tarnybos departamento Atrankų skyriaus vedėjas Arvydas Kazlauskas dalyvavo Marijampolės ir Vilkaviškio jaunimo darbo rinkos centrų organizuotuose renginiuose jaunimui „Nuo diplomo iki darbo sutarties“, kur pristatė įsidarbinimo valstybės tarnyboje galimybes ir tvarką.

„Regionų jaunimas valstybės tarnybą vertina kaip perspektyvią darbo vietą. Smagu, kad nemaža dalis jaunų žmonių norėtų likti savo krašte ir dirbti jo labui“, – sako departamento atstovas.

Valstybės tarnybos portale ieškokite informacijos apie konkursus į valstybės tarnybą, pakaitinių tarnautojų atrankas, taip pat darbo ir praktikos skelbimus.