Paslaugos

 

Žmogiškųjų išteklių valdymo patirtimi dalijosi Vyriausybės kanceliarija

2016-11-15

Valstybės tarnybos departamentas nuolat organizuoja įstaigų žmogiškųjų išteklių valdymo specialistų susitikimus, kurių metu įstaigos dalijasi patirtimi, pristato savo taikomas žmogiškųjų išteklių valdymo naujoves. Paskutinis susitikimas įvyko Vyriausybės kanceliarijoje – kanceliarijos atstovės pasakojo kolegoms apie įstaigos vidinę komunikaciją.

Anot Vyriausybės kanceliarijos Personalo skyriaus vedėjos Renatos Sadzevičiūtės, pastaraisiais metais Vyriausybės kanceliarija nemažai dėmesio skiria įstaigos vidinei komunikacijai. Kodėl tai svarbu? Kad bet kokios organizacijos darbas vyktų sklandžiai, būtina, kad visus darbuotojus laiku pasiektų svarbiausia informacija, taip pat ji daro įtaką darbuotojų bendravimui, vertybinėms nuostatoms, motyvacijai, elgesiui, o nuo to tiesiogiai priklauso įstaigos veiklos rezultatai ir jos klientų pasitenkinimas.

Personalo skyriaus patarėja Rūta Svetlauskienė ir Komunikacijos departamento Spaudos ir komunikacijos skyriaus vyr. specialistė Lina Jarukienė pristatė Vyriausybės kanceliarijos vidinės komunikacijos grupę ir jos įgyvendintas iniciatyvas: naują įstaigos intraneto puslapį, sukurtą pačių darbuotojų pagal jų poreikius, darbuotojų bendravimui skirtas fizines ir skaitmenines socialines erdves, įstaigos labdaringą veiklą, įvaizdžio kūrimą per vienodą komunikaciją.

Kviečiame įstaigų personalo valdymo specialistus aktyviai dalyvauti kituose susitikimuose ir pačius dalytis savo patirtimi su kolegomis!

Daugiau apie Vyriausybės kanceliarijos vidinę komunikaciją – artimiausiame „Valstybės tarnybos aktualijų“ numeryje.